Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

KUZKA NİSAN AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI SİNOP’TA YAPILDI

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Nisan ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu  Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karadeniz’in başkanlığında Sinop’ta  gerçekleştirildi.

Sinop’ta  gerçekleşen toplantıya,  Kastamonu Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri  Sinop Valisi Köksal Şakalar,  Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan,  Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Yönetim Kurulu Üyelerine KUZKA Genel Sekreter  Vekili  Serkan Genç tarafından çalışmalar hakkında bilgiler vermesi, Kastamonu, Çankırı ve Sinop’ta yeni seçilen Belediye ve İl Genel Meclis Başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Ajans faaliyetleri, Ajansın 2019 yılı çalışma programı ve bütçesinde değişiklik yapılmasına ilişkin gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.