KÜLTÜR VE MÜZELER MÜDÜRLÜĞÜ RAPORTÖRLERİ İLİMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

KÜLTÜR VE MÜZELER MÜDÜRLÜĞÜ RAPORTÖRLERİ İLİMİZDE YAPTIĞI İNCELEMELER SONRASINDA BELEDİYE BAŞKANIMIZ BAKİ ERGÜL'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.ZİYARETTE SİNOP İMAR PLANLARI VE ARKEOLOJİK SİT ALANLARI GİBİ KONULAR ELE ALINIRKEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ BAKİ ERGÜL MEVCUT İMAR PLANLARININ SORGUSUZ SUALSİZ DEĞİŞTİRİLMESİNİ DOĞRU BULMADIKLARINI BELİRTEREK '' SİNOP’UN TARİHİ GEÇMİŞİNE VE DOKUSUNA SAYGI DUYUYOR VE BU KENTTE BELEDİYECİLİK YAPMANIN ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUZ.SAKARYA CADDESİNİN KUZEYİNDE KALAN BÖLÜMDE ALINMIŞ OLAN 5 KATTAN 3 KATA DÜŞÜRME VE %50 KULLANIM ALANININ AZALTILMASI KARARININ ŞİMDİDE SAKARYA CADDESİNİN GÜNEY BÖLGESİNE UYGULANMAYA BAŞLANMASI MANİDARDIR.BU KENTİN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK HALKIMIZIN HAKLI İSYANI DOĞRULTUSUNDA HER TÜRLÜ HUKUKİ MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİMİ BELİRTMEK İSTERİM." DİYEREK DÜŞÜNCELERİNİ DİLE GETİRDİ.