Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

CUMHURİYET HALK PARTİSİ İL BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İnan Savaş YÜKSEL, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve parti üyelerinden oluşan heyet Belediye Başkanımız Barış AYHAN, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin MİNOĞLU ve Aydın Hakan SÖNMEZ'i makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar dilediler.

Başkan AYHAN seçim süreci boyunca özveriyle çalışan bütün partililere teşekkür ederken, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığının ziyaretinden ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı adına İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem ÖZTÜRK ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet ÖZCAN Belediye Başkanı Barış AYHAN'a hediyesini takdim ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin MİNOĞLU ve Aydın Hakan Sönmez'e hediyelerini Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İnan Savaş YÜKSEL takdim etti.