Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bir dizi inceleme yapmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Sinop’a geldi.

Sabah saatlerinde Sinop’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Sinop Havalimanı’nda karşılama töreni gerçekleştirildi. Ardından geçilen Sinop Valiliği’nde Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum anı defterini imzaladı. Daha sonra valilik toplantı salonunda basına kapalı yapılan toplantıda, Belediye Başkanımız Barış Ayhan başta olmak üzere ilçe Belediye Başkanları ve il genelinden birçok yönetici hazır bulundu.

Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde de bulunan Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum; Sakarya Caddesi, Tersane Mevkii ve Atatürk Caddesi’nde Belediye Başkanımız Barış Ayhan ve protokol üyeleriyle birlikte incelemelerde bulundu.

Kültür Merkezi’nde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yapılan toplantıda Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum ilimize yapılması planlanan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşların katıldığı program sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Sinop’tan ayrıldı.