Yağışlı

BELEDİYEMİZ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrimizin daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Barış Ayhan'ın talimatıyla ekiplerimiz trafik işaret tabelaları başta olmak üzere; görüşü engelleyen ağaçların, çalıların budama işlemlerini gerçekleştiriyor. Şehir merkezinde refüj ve rekreasyon alanlarında ağaç dipleri ve çiçek alanlarını temizleyen çalışma arkadaşlarımız şehrimizin daha temiz daha güzel bir görünüme kavuşması için emek veriyor.

Aşıklar Caddesi ve şehrimizin simgesi palmiye ağaçlarını budayan ekiplerimiz, ağaç diplerini de temizleyerek ağaçların daha sağlıklı büyümelerini sağlıyor. Ekiplerimizce yeniden canlandırılan Sinop zeytini Zeytinlik pilot bölgesinde gübreleme ve çapalama işlemleri sürüyor.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ;daha yeşil, daha güzel bir Sinop için çalışmalarını sürdürüyor.