Belediye Başkanlığımız bünyesine yeni katılan araçlarımızın tanıtımı yapıldı

Belediye Başkanlığımız bünyesine yeni katılan araçlarımızın tanıtımı yapıldı.

Belediye Başkanlığımız tarafından Su ve Kanalizasyon İşlerinde kullanılmak üzere 800 Bin TL'ye alınan Vidanjör ile 400 bin TL'ye alınan Kazıcı - Yükleyici Kepçe belediye binamız önünde yapılan tören ile hizmete sunuldu.

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL törende yaptığı açıklamada yeni alınan araçlar ile daha kaliteli ve hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet verileceğini dile getirdi.

Törene Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Rahmi Balfidan, Sayın Nurettin Karaduman ve Belediye Meclis Üyeleri, ile Cumhuriyet Halk Partisi
İl Başkanı Sayın İnan Savaş Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Sayın Tolga Kara, Belediyemiz Birim Amirleri, Belediye Personeli, Muhtarlarımız ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.