Sisli

Belediye Başkanımız Barış Ayhan Sinop Deniz Şehitlerini Anma Günü programına katıldı.

Sinop Deniz Şehitliği tören alanında gerçekleşen program Şehitlik anıtına Çelenklerin Sunulması ile başladı.Valilik çelengini Sinop Valisi Köksal Şakalar'ın sunmasının ardından Belediye Başkanlığı çelengini Belediye Başkanımız Barış Ayhan sundu. Devamında askeri manga tarafından Saygı Atışı yapıldı.

Ardından Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam eden programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Sahil Güvenlik Teğmen Utku Cihan Eğilmez yaptı.

Çelenk sunma töreni sonrasında Şehit Riyale  Hüseyin Paşa'nın Seyit Bilal Camii Avlusundaki kabri ziyaret edildi.