BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN'IN KIZILAY HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Barış Ayhan  içinde bulunduğumuz Kızılay Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
 Belediye Başkanımız mesajında;
''Türk Kızılayı; yaralı askerleri tedavi etmek amacıyla kurulduğu 1868 yılından bu yana, kendini her alanda yenileyerek sadece ülkemizde değil tüm Dünya'da yaralara merhem olan en köklü kuruluşlardan biridir.

Önce insan  ideolojisi etrafında dil, din, ırk, cinsiyet farkı gözetmeksizin insanların en zor anında yanlarına koşan Kızılay, insanlık adına çok kutsal bir görev ifa etmektedir.

Savaşta ve barışta, doğal afetlerden sonra en zor şartlarda olsa dahi, insanların ilaç, barınma, yiyecek, giyecek gibi temel ihtiyaçlarını karşılayan Kızılay, aziz milletimizin desteği ile Dünya'nın bir diğer ucuna  yardım elini uzatmaktadır. Çalışmalarını hiçbir karşılık beklemeden tamamen gönüllülük esası ile gerçekleştiren Kızılay ekipleri  tüm Dünya'ya örnek teşkil eden, mağdur ve mazlumların yolunu gözlediği güzide bir kurumdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak görevini özveriyle yerine getiren Türk Kızılayı'nın değerli çalışanları ile her daim maddi ve manevi desteğini Kızılay'dan esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımızın Kızılay Haftası'nı en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' ifadelerine yer verdi.