BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN'IN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Barış Ayhan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında;
''3 Aralık Dünya Engelliler Günü  öncelikli olarak bir kutlama günü değil; engelli vatandaşlarımız için bir farkındalık yaratma, bu önemli gün vesilesiyle onların önündeki engelleri kaldırma günüdür.

Sorumluluk sahibi herkesin asli görevi engelli bireylerin önündeki engeli kaldırmak, onlara engel olmamaktır.Herkes bir engelli adayıdır ve bu bilinçle toplumsal sağduyu sağlamak, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yürütmek ve sosyal hayata kazandırarak onlara sahip çıkmak bir insanlık görevidir. Bu bağlamda her birimize ayrı ayrı sorumluluk düşmektedir.

Engelli vatandaşlarımızın eğitim, kültür, sanat, spor faaliyetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri, dün olduğu gibi yarın da onların göğsümüzü kabartacak başarılara imza atmalarında mihenk taşı olacaktır. Engelli vatandaşlarımıza engel olunmadıkça yarınımıza ışık olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli bireylerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' ifadelerine yer verdi.