BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Barış Ayhan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkanımız Barış Ayhan, ilimizde restorasyonu gerçekleşen ve ihtiyaç duyulan yerlerde yapımı süren kaldırım çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcımız Bülent Oktay ile birlikte yerinde inceledi.
Meydankapı Mahallesi, Okullar Caddesi ve Stad Yolu mevkiinde restorasyon çalışması süren , ihtiyaç duyulan yerlerde yeniden yapılan kaldırımları inceleyen Belediye Başkanımız Barış Ayhan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların süreceğini belirten Belediye Başkanımız Barış Ayhan yaptığı açıklamada; '' Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce şehrimizde kaldırımların daha kullanışlı ve daha modern bir görünüme kavuşmaları için çalışmalar yürütülüyor. Öğrencilerimizin Okullar Caddesi'nde güvenli bir şekilde okula ulaşımını sağlayan,
Meydankapı Mahallesi'nde modern bir görünüme kavuşturulacak olan ve Stad Yolu'nda da vatandaşlarımızın talebi üzerine yapımı devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' ifadelerine yer verdi.