Yağışlı

Belediye Başkanımız Barış AYHAN “Akıllı Şehirler” Toplantısına katıldı

Belediye Başkanımız Barış AYHAN “Akıllı Şehirler” Toplantısına katıldı.

Türk Telekom’un ev sahipliğini yaptığı toplantıda trafikten sağlığa, kamu hizmetlerinden enerji tasarrufuna kadar şehrin tüm ihtiyaçlarına karşılayacak “Yeni Nesil Şehir” çözümleri tanıtıldı.
Hayata değer katan yaşanabilir sürdürebilir bir gelecek ve şehir yaşamı için Akıllı Şehir stratejisini hayata geçirme farkındalığı ve hazırlıklarının devam ettiğini dile getiren yetkililer; akıllı şehirler bireylerin daha konforlu bir yaşama ulaşmasına vesile olurken belediyelerin de temel giderlerinde önemli miktarlarda tasarruf etmelerini sağladığını belirttiler.

Karşılıklı fikir alışverişi ülkemizdeki örnek uygulamaların gösterimi ile verimli geçen toplantıya Samsun Bölge Müdürü Baki Günay ve Sinop Telekom İl Müdürü Mustafa Töre katıldı.