BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkanımız Barış Ayhan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sergisi ve programına katıldı.

Kültür Merkezinde yapılan program öncesinde Sinop Gündüzlü Bakım Merkezi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu el işi sergisini gezen protokol üyelerine Gündüzlü Bakım Merkezi öğretmenleri ve  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş sergi hakkında bilgi verdi.

Yoğun katılımın gözlendiği program Saygı Duruşunun ardından
Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi üyelerinin işaret diliyle eşlik ettikleri İstiklal Marşımız ile başladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş gerçekleştirdi.