BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI AĞIRLADI

Belediye Başkanımız Barış Ayhan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli vatandaşlarımızı ağırladı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Sinop Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Özel Duygu Gelişim Rehabilitasyon Merkezi, Özel İlkevim Rehabilitasyon Merkezi, Sakatlar Derneği Sinop Şubesi, Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi üyeleri Belediye Başkanımız Barış Ayhan'ı ziyaret etti.

Engelli bireylerin taleplerini dinleyen Belediye Başkanımız Barış Ayhan, sorunların çözümünü engelli vatandaşlarımızla görüştü. Belediye olarak engelli bireyler için yapacakları çalışmaları anlatan Belediye Başkanımız Barış Ayhan Sinop Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her daim yanlarında olduklarını belirtti.

Günün anısına Belediye Başkanımız Barış Ayhan'a el emeği tesbih takdim edilirken, Belediye Başkanımız Barış Ayhan kurum üyeleri ve öğretmenlerine hediye verdi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.