|

Belediye Başkanımız Baki ERGÜL 20 Kasım 2018 “Dünya Çocuk Hakları Günü” hakkında bir mesaj yayınladı.

ERGÜL; Geleceğin teminatı olan çocuklarımızı İnternet bağımlılığından kurtararak onları kendine güvenen, geleceğe güvenle bakan, okuyan, eleştiren, bir birey haline getirmek adına din, dil, ırk, cinsiyet ve sosyal statüye bakılmaksızın güvenli ve sağlıklı koşullarda yaşamaları için çalışmaktayız.

Ulu Önder Atatürk’ün yüce Meclisin açılış gününü çocuklara bayram olarak hediye etmesi ve bu anlamlı günün halen dünyada kutlanan tek çocuk bayramı olması bunun önemli bir göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle "Dünya Çocuk Hakları Günü"nü kutluyor, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, sevgi ve barış dolu bir yaşam diliyorum.