Yağışlı

Belediye Başkan Vekilimiz Hüseyin Minoğlu; Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri 105. Yıl Etkinlikleri Müzesi açılışına katıldı.

Çanakkale ruhunu yaşatan savaş malzemelerinin yer aldığı karma sergi, Kültür Merkezi'nde yapılan törenle açıldı. Yalnız Türk askerlerinin değil diğer askerlerin de hatıralarını yaşatan sergi 17 Şubat Pazartesi gününe kadar sabah 09:00 ila 18:00 saatleri arasında gezilebilecek.
Açılış törenine Sinop Vali Vekili Murat Girgin, Sinop Vali Yardımcısı, Abdullah Şahin, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nihat Dalgın, J. Kd. Alb. Hakan Başakçı, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılım gösterdi.
Katılımın ücretsiz olduğu bu önemli sergiye tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.