Yağışlı

Merkez İlçe Başkanlığı 37. Olağan Kongresi’nde seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetimi Belediye Başkanımız Barış Ayhan’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Barış Ayhan,Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara Belediye Başkanımız Barış Ayhan’a hediye takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Barış Ayhan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.