23.GEZİCİ FİLM FESTİVALİNİN GALASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sinop Belediye Başkanlığımız,Telvin Sanat Atölyesi ve Ankara Sinema Derneği işbirliği ile düzenlenen 23.Gezici Film Festivali galası Cuma günü gösterimi yapılan ‘İşe Yarar Bir Şey ‘ filmiyle gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL,Ankara Sinema Derneği Başkanı Ahmet BOYACIOĞLU, ‘İşe Yarar Bir Şey ‘ filminin yönetmeni Pelin Esmer, yapımcısı Dilde Mahalli, oyuncuları Başak Köklükaya ve Yiğit Özşener'in konuşmalarıyla başlayan gala gösterimi filmin sonunda gerçekleştirilen söyleşiyle son buldu.

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL konuşmasında İlimizde gerçekleştirilecek kültürel etkinliklere her zaman destek vereceklerini belirtip,Gezici Festivalin gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.