2019 TVF Pro Beach Tour Sinop Belediyesi Etabı Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Belediye Başkanlığımız iş birliği ile gerçekleştirilen 2019 TVF Pro Beach Tour’un ikinci ayağı olan Sinop Belediyesi Etabı, Sinop Kumkapı Plajı’nda erkekler ve kadınlar kategorisinde oynanan ilk gün maçları ile başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Resmi YouTube kanalından final maçı ve ödül töreni canlı olarak yayınlandı. Toplamda 30.000 Türk Lirası para ödülünün dağıtıldığı turnuvada 12'si erkek, 10’u kadın olmak üzere toplam 22 takım şampiyonluk için mücadele etti.

Erkeklerde Hasan Hüseyin MERMER ve Engin ÖZBEK ikilisi, finalde rakipleri Mustafa SUSAM ile Yusuf ÖZDEMİR ikilisini 2-1 yenerek şampiyon oldu.Erkekler kategorisinde üçüncü ise Nuri ŞAHİN ve Caner ÇİÇEKOĞLU oldu.

Kadınlar kategorisinde ise Olga MOTRİCH ve Merve ÇELEBİ ikilisi, finaldeki rakipleri Merve NEZİR ile Bahanur GÖKALP ikilisini 2-1 yenerek şampiyonluğu elde etti.Kadınlar kategorsinde üçüncü ise Buğra ERYILDIZ VE Ksenia KHAKİMZYANOVA oldu.

Kupa ve ödül törenine; Sinop Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Belediye Başkan Yardımcılarımız Hüseyin MİNOĞLU ve Aydın Hakan SÖNMEZ,Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aziz YENER, Poyraz Spor Başkanı ve Türkiye Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Murat BOSTAN, Sinop Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü İsmet DAMAROĞLU, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, organizasyon ekibi ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.