|

2.GELENEKSEL M.BERKAY AKBAŞ SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI BUGÜN OYNAN FİNAL MAÇLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2.GELENEKSEL M.BERKAY AKBAŞ SOKAK BASKETBOLU TURNUVASINA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BAKİ ERGÜL,VALİ YARDIMCISI SAYIN İZZET ERCAN,BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN RAHMİ BALFİDAN,GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ KAZIM AÇIKBAŞ,AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ SAYIN MELİH KELEŞ,ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ SAYIN İSMET DAMAROĞLU KATILDI.
2. GELENEKSEL M.BERKAY AKBAŞ SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI BARIŞ MANÇO PARKINDA BUGÜN OYNANAN FİNAL MAÇLARININ OYNANMASIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.TURNUVAYA BAYANLARDA 10 TAKIM,ERKEKLERDE 16 TAKIM YARIŞTI. BAYANLARDA ALCATRAZ,ERKEKLERDE YALMAN BROTHERS TAKIMLARI ŞAMPİYON OLDU.TURNUVA SONUNDA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ERGÜL YAPTIĞI KONUŞMADA ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDEREK TURNUVAYA KATILAN TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLEDİ.