1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlu Olsun

Belediye Başkanımız Barış AYHAN 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında;
''Tecrübeleriyle hayatımıza ışık tutan, milli manevi değerlerimizi yaşatarak gelecek nesillere aktarılmasında rol model olan yaşlılarımıza gereken saygıyı göstermeliyiz. Örf adetlerimizi en iyi yansıtan ve kuşaktan kuşağa aktaran yaşlılarımız, kültürümüzü de canlı tutarak geçmiş ve gelecek arasında köprü görevi görmektedirler. Yaşlılarımızı yalnızca bayramlarda özel günlerde hatırlamak değil; hayatlarını kolaylaştırarak refah düzeylerini arttırarak  huzur içerisinde yaşamalarını sağlamalıyız.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk; "Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur'' sözleri ile yaşlılarımıza verilmesi gereken önemi belirtmiştir.

Hayatlarının büyük bir kısmını ailesine ve vatanına hizmet ederek geçiren yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum. Yaşayan değerlerimiz yaşlılarımıza sağlıklı  uzun ömürler diliyorum'' ifadelerine yer verdi.