Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü

Tarih  Tarih : 09 Ocak 2018, 19:19

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.Sayın ERGÜL mesajında ‘’ Yazılı ve Görsel medyanın kurum ve kuruluşların şeffalık ilkesi ile hareket etmesinde ve gelişmede öncelikli hale gelerek güçlenmesinde önemli katkılar sunarak kamuoyunun en önemli bilgiye en şeffaf ve güvenilir şekilde ulaşmasında ciddi bir rol oynamaktadır.Medya mensuplarının görevlerini yerine getirmesinde hukukun üstünlüğünü gözeterek,haber konusunu maksadını aşmadan ve muhatabının hak ve özgürlüklerini ihlal etmeden maddi kaygılar içinde olmadan,tarafsız bir şekilde uygulamaları da önemli bir unsurdur.Maddi kaygılar içinde taraflı yapılan habercilik,kaynağı belli olmayan varsayımlar üzerine kurulan cümleler ile yapılan habercilik ne yazık ki maksadını aşmakta ve gündemi meşgul etmekten öteye geçmemektedir.Her zaman belirttiğimiz üzere zor şartlar altında görevlerini yerine getiren ilkelerinden taviz vermeyen tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutluyor,başarılar diliyorum.