Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

CUMHURİYET HALK PARTİSİ 36.KURULTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Tarih  Tarih : 08 Ocak 2018, 07:47

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanlığı 36.Kurultayına katıldı.Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleşen kongreye Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit TORUN,İstanbul Milletvekili Eren ERDEM,TBMM Divan katibi üyesi ve Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ ile ilçe belediye başkanları,Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe yönetim üyeleri ve partililer katıldı.Kongrede tek aday olarak katılan Barış AYHAN tekrar il başkanı olarak seçilerek göreve devam dedi.