Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

BAŞKAN ERGÜL'DEN BALIK KAFESLERİ AÇIKLAMASI

Tarih  Tarih : 05 Ocak 2018, 08:05

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL Gerze açıklarına kurulan balık kafesleri hakkında açıklamalarda bulundu,kafeslerin denizlerimize ve ilimizin turizm faaliyetlerine zararlarından bahsetti.Başkan ERGÜL açıklamasında, “Hem turizm diyoruz hem balık havuzları diyoruz. Bu ikisi bir arada olmaz! Bu konuda hem yerel hem ulusal basında avazımızın çıktığı kadar bağırdık. Hatta Gerze Belediyesinin açtığı mahkemeye de Sinop Belediyesi olarak müdahil oldum. Yalnız kaldık. Sadece Sinop Belediyesi olarak değil. Burada birçok sivil toplum örgütleri var. Otelciler, lokantacılar, turizm dernekleri var.Bunların sayısını benim kadar herkes biliyor. Fakat kimsenin sesi sedası çıkmıyor.Ama biz bu olayın yanlış olduğunu, bu olayın bu kente zarar verdiğini avazımız çıktığı kadar belirttik. Ama bizim sesimiz yeterli olmuyor demek ki. Tamam mahkeme boyutu var.Orada da savunacağız bunları. Fakat insanlarımız uyuyor. Tepkilerini ortaya koymuyorlar.”dedi.