Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

YENİ YILINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLUYORUZ.

Tarih  Tarih : 29 Aralık 2017, 13:42

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL yeni yıl mesajı yayınladı.Sayın ERGÜL mesajında ‘’ Her yeni yıl yeni umutlarla karşılanıp dileklerimiz ve dualarımıza geçip gitmektedir.Özel yaşamlarımızda uğraş verdiğimiz durumlar ve yaşam kalitemizi yükseltmek adına vermiş olduğumuz mücadelenin yanı sıra ülkemizin içinde bulunduğu birçok durumun ve olayların karşısında da duruş sergileyerek mücadelemizi sürdürmekteyiz.Cumhuriyet,demokrasi,hak ve adalet gibi değişmez ve vazgeçilmez değerlerimizin birlik ve beraberlik ruhu içinde korunması ve yükseltilmesi için yeni yılda da kararlılığımız mutlak devam edecektir.Yeni yılda da halkımızın her şeyin en iyisine layık olduğu düşüncesi ile hizmetlerimize devam edeceğiz.2018 yılının tüm dünyaya her zaman dileğimiz olan barış getirmesini dilerken tüm insanlığa başta sağlık,huzur ve mutluluk getirmesini diliyor,tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.’’açıklamasında bulundu.