Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

SAKARYA CADDESİNDE 2.ETAP ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR.

Tarih  Tarih : 29 Aralık 2017, 10:53

Sakarya Caddesinde 2.etap çalışmaları hızla devam ediyor.İlk etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlatılan ve 2.etap çalışmaları olan cephe giydirmeleri ve tabela düzenlemeleri Sakarya caddesinin büyük bölümünde tamamlanarak hizmete sunuluyor.Kaldırılan eski tabelalar çok daha modern ve görsel açıdan dikkat çeken tabelalar ile değiştirilerek cephe giydirme işlemleri de hızla tamamlanarak devam ediyor.Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL '' Sakarya caddesinde yapmış olduğumuz ilk etap çalışmaları dediğimiz alt yapı ve çevre düzenlemeleri ile cadde oldukça modern ve çağdaş bir görünüme kavuştu ve halkımızın hizmetine sunuldu.Ancak biliyoruz ki bu ilk etap çalışmalarının ortaya çıkması ve çok daha güzel görünmesi geçtiğimiz günlerde başladığımız cephe giydirmeleri ve tabelaların yenilenmesi ile sağlanacak olup 2.etap çalışmaları da hızla devam ediyor.Yaz sezonu öncesinde çalışmalar tamamlanacak olup yaz ayında cadde oldukça keyifli bir yaşam merkez olarak hizmete sunulacak.