Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

BİR DİLEKTE SEN TUT

Tarih  Tarih : 28 Aralık 2017, 12:53

Sinop Kent Konseyi Gençlik Meclisi Bir Dilek'te Sen Tut projesi kapsamında bu yılda çocukları sevindirmeyi amaçladıklarını söyledi.Belediye Başkanlığımız destekleri ve öncülüğünde Kent Konseyi Gençlik Meclisince yürütülen proje 5 yıldır aralıksız sürdürülüyor.Uğur mumcu meydanında yer alan çam ağacını süsleyip yanına bir dilek kutusu koyularak gerçekleştirilen projede tüm çocuklar dileklerini yazarak kutuya atıyorlar.Belediye Başkanlığımız başta olmak üzere esnaflarımız ve vatandaşlarımızca da desteklenen projede dilekte bulunan çocuklarımıza hediyeleri Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL'ün de katılımları ile 31 Aralık Pazar günü Saat 13:00 de Aşıklar Düğün Salonunda gerçekleştirilecek törenle takdim edilecek.