Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

ADA MAHALLESİ KAYALIK SOKAK VE ATMACA SOKAK BAĞLANTISI SICAK ASFALT İLE KAPLANDI

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI KAYALIK SOKAK VE ATMACA SOKAK BAĞLANTISI SICAK ASFALT İLE KAPLANDI.

Tarih  Tarih : 28 Aralık 2017, 12:27

İlimiz Ada Mahallesinde devam eden doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı ve belediyemize teslim edildiği noktalarda sıcak asfalt çalışmaları hızlı bir şekilde yürütülüyor.Ada Mahallesi Kayalık ve sokak sıcak asfalt ile kaplanarak yeni yüzüne kavuşturuldu.Doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı ve tarafımıza teslimi yapılan yerler gerekli hava koşullarının sağlanması halinde devam edecek.