Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

SAYIN ERGÜL YILIN FOTOĞRAFLARINI OYLADI.

Tarih  Tarih : 27 Aralık 2017, 09:03

Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül yılın fotoğrafı için oy kullandı.Sayın Ergül Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen '' Yılın Fotorafları '' oylamasına katılarak 3 fotoğraf için oy kullandı.Tüm fotoğrafları tek tek inceleyen Sayın ERGÜL haber kategorisinde Özkan Bilgilinin Mehmetçik'in Bayram Namazı,Yaşam Kategorisinde Bruno Bierrenbach Feder'in Mundari Kabilesi ve Spor Kategorisinde Arif Hüdaverdi Yamanın Galatasaray - Fenerbahçe adlı fotoğraflara oy verdi.Oylamanın ardından değerlendirmede bulunan Sayın Ergül fotoğrafların acıyı ve sevinci bir arada yansıttığını söyledi.Emek harcayan Anadolu Ajansı çalışanlarını tebrik eden ERGÜL her yıl fotoğraflar bir önceki yıla oranla daha da ilgi çekici oluyor.Emeği geçen Anadolu ajansı çalışanlarını kutluyorum.açıklamasında bulundu.