Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU.

Tarih  Tarih : 27 Aralık 2017, 08:47

Türkiye 3 Bant Bilardo şampiyonasında Türkiye Şampiyonu belli oldu.Bilardo federasyonu tarafından ilimizde düzenlenen şampiyona sonunda milli sporcu Semih Saygıner genel klasmanda ilk sırada yer alarak şampiyon oldu.Atatürk Kapalı spor salonunda düzenlenen şampiyonanın 4.etabı son gününde finalde Tolgahan Kiraz ve Tayfun Taşdemir karşılaşırken rakibini 40 -22 mağlup eden Tayfun Taşdemir final maçını kazanarak ilk sırada yer aldı.Genel klasmanda ise Semih Saygıner birinci, Tayfun Taşdemir ikinci ve Murat Naci Çoklu ise üçüncü sırayı aldı.Müsabakanın ardından düzenlenen kupa töreninde konuşan Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, dört etap halinde yapılan şampiyonanın final müsabakalarının oldukça zevkli ve çekişmeli geçtiğini söyledi. Ercan, 2018 yılında Türkiye'yi uluslararası şampiyonlarda temsil edecek bilardo milli takımının kadrosunda Semih Saygıner, Tayfun Taşdemir, Murat Naci Çoklu ve Murat Çelik'in yer alacağını açıkladı. Ercan'ın konuşmasının ardından şampiyonada dereceye giren sporculara Sinop Valisi Hasan İpek, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Belediye Başkanı Baki Ergül tarafından madalya ve kupaları verildi.