Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

BUKET KAYA'DAN ZİYARET

Tarih  Tarih : 12 Ekim 2017, 15:41

SİNOP SES SANATÇISI BUKET KAYA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BAKİ ERGÜL'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. SİNOPLU SES SANATÇISI SAYIN BUKET KAYA YENİ ÇIKARDIĞI GEL İSİMLİ ALBÜM ÇALIŞMASINI BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BAKİ ERGÜLE HEDİYE EDEREK,BAŞKANIMIZA VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ.SAYIN ERGÜL ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİREREK,GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİMİZ RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİMİZ KAPSAMINDA SAHNE ALAN BUKET KAYA'YA YENİ ALBÜMÜNÜN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDEREK,BUNDAN SONRAKİ SANAT HAYATINDA BAŞARILAR DİLEDİ.