Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

SAYIN ERGÜL'DEN AKIN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

Tarih  Tarih : 10 Ekim 2017, 13:22

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL Gelincik mahallesinde hizmet veren Özel Akın Anaokulunu ziyaret etti.Ziyarette Sayın Ergül torunu olan Irmağın sınıfına giderek çocuklarla sohbette bulundu ve kendilerine boyama kitabı hediye etti.Okul Yönetimi ve okulda görev yapan eğitmenlerle de sohbette bulunan Sayın Ergül bugüne kadar birçok eğitim kurumunu ziyaret ettiğini ve birçok temel olgunun küçük yaşlarda başlayarak temellerinin atıldığını ve çocukların küçük yaşlarda kendi başlarına özel yada devlete ait işini gerçekten severek ve iyi yapan eğitmenlerin görev yaptığı kurumlarda eğitim alarak olgunlaşması gerektiğinin altını çizdi.