Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

BELEDİYE BAŞKANLIĞI YELKEN KUPASI YARIŞLARI TAMAMLANDI

Tarih  Tarih : 08 Ekim 2017, 19:40

Sinop Belediyesi 7.Geleneksel Belediye Başkanlığı kupası yapılan lazer 4,7 ve optimist yarışları ile gerçekleştirildi.2 gün süren yarışlar sonunda Lazer 4,7 ve Optimist Junıor ve büyükler kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini gerçekleştirilen törende Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Rahmi BALFİDAN takdim etti.Törende yarışmaya katılan toplam 30 sporcumuza Ulu önder Mustafa Kemal'in Nutuk eseri hediye edildi.Yapılan organizasyonda emeği geçen Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor,katıldıkları tüm organizasyonlarda başarılar diliyoruz.