Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

15 EYLÜL ANAOKULUNDAN ZİYARET

Tarih  Tarih : 29 Eylül 2017, 09:23

15 Eylül Anaokulu Öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL'ü makamında ziyaret etti.Okul Müdürü Sayın Yusuf HASKILIÇ beraberinde bir öğretmen ve 2 öğrenci ile yaptığı ziyarette okul ve çocukların yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler verdi.Sayın ERGÜL gelen 2 öğrencimiz ile yakında ilgilenirken kendilerine sorular sorarak sohbette bulundu.Sayın Ergül daha sonra kendisine yönelen soruları da yanıtlayarak bazı istek ve temennilerde bulunan Sayın Haskılıç'a en kısa zamanda okulu ziyaret edeceğini ve yerinde incelemelerde bulunacağını dile getirdi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Ergül çocuklara çeşitli hediyeler verdi.