Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

SAYIN ERGÜL'DEN ESNAFLARIMIZA ZİYARET

Tarih  Tarih : 29 Eylül 2017, 09:09

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Sayın Haydar GÜNDOĞDU ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Mehmet YÜKSEL'i makamlarında ziyaret etti.Sayın ERGÜL ilk önce Esnaf ve Sanatkarlar odasında ilimiz merkezinde faaliyet gösteren esnaflar ile bir araya gelerek çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulundu.Sayın ERGÜL esnaflarımızın şehrin gözü,kulağı ve bel kemiği olduğunun altını çizerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve gelen soruları yanıtladı.Esnaflarımızın belediyecilik anlamında yaşadığı bazı sorunları dile getirmesinden duyduğu memnuniyeti belirten Sayın ERGÜL soruları birebir yanıtlayarak yaşanan sorun ve sıkıntıların en kısa zamanda ortadan kaldırılacağını belirtti.Daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliğine geçen Sayın ERGÜL Başkan Sayın Yüksel ile yine ilimiz genelinde yaşanan çeşitli konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Sayın ERGÜL tüm esnaflarımızın geçtiğimiz hafta kutlanan ve önemli bir gün olan Ahilik haftalarını da bu vesile ile kutladı.