Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

KİTAP FUARINDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Tarih  Tarih : 23 Eylül 2017, 11:45

Büyük Önder,Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün 89 yıl önce Harf İnkılabını başlatmak için 15 Eylül 1928'de ilimizi ziyaretini esas alarak başlatılan Kitapla Buluşma ve Tanışma Günleri çerçevesinde düzenlenen kitap fuarı sona erdi.Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL ve Kitap fuarı organizasyonunun başına yer alan Sayın Erkan TURAN Kitap fuarına katkıda bulunan,sponsorluk yapan İşletme sahipleri ve temsilcileri ile bir araya geldi.Sayın ERGÜL yapılan toplantıda Kitapla tanışmanın ve buluşmanın mutlak çok değerli olduğunu dile getirirken organizasyonda emeği geçen,katkıda bulunan herkese teşekkür ederek Sinop'ta Kitap fuarı,Mutluluk festivali ve Bienal gibi birçok etkinliğin müthiş bir imece ve beraberlik içinde yapıldığını ve böylelikle çok daha güzel işlerin ortaya çıktığını belirtti.Sayın Erkan TURAN Kitap fuarının binbir emek ve zorlukla ortaya çıktığını ve bunun gerçekleşmesinde emeği geçen,katkıda bulunan ev içinde yer alan herkese teşekkür ederek kendilerine teşekkür belgelerini takdim etti.