Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

OKUYAN TOPLUM.

Tarih  Tarih : 12 Eylül 2017, 10:50

Belediye Başkanlığımız kültürel etkinlikler kapsamında 3.Sinop Kitap Günleri 15-22 Eylül 2017 tarihleri arası iskele meydanında gerçekleştirilecektir. Kitap okuma,toplumlarda gelişmişliğin göstergesidir.Gelişmekte olan ülkemiz için de çocuk ve gençlerimizin okuma alışkanlığı kazanmaları,daha bilinçli,çağdaş ve gelişmiş bir toplum olma yolunda atılacak en önemli adımlardandır.Okuma sevgi ve ilgisini okuma alışkanlığı izlemektedir.Çocuklarda bu ilgi ve sevginin oluşturulması,gelecekte toplum olarak okuma alışkanlığının artmasını sağlayacaktır.Okuma alışkanlığı temelde örgün eğitim sisteminde kazanılan bir beceridir.Bir eğitim sisteminin üyeleri olan öğrenciler okul çağında iken bu beceriyi edilmemişlerse,yetişkinlik döneminde kitap okuma alışkanlığı kazanmaları güç olur,bu nedenle çocuklarımızın okuma alışkanlığı kazandırabilmek adına Belediye Başkanlığımızca 3.Sinop kitap günleri düzenlenecektir.