Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Tarih  Tarih : 29 Ağustos 2017, 20:44

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.Sayın ERGÜL mesajında ‘’ Büyük bir inanç ve zaferle ulusumuzun bağımsızlığını elde etmesinde en bük adım olan büyük taarruz zaferinin yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz. Bu büyük zafer tüm dünyanın örnek aldığı,tarihin dönüm noktalarından biri olmasının yanında sadece bizim değil tüm insanlığın bağımsızlığa,özgürlük ve demokrasiye karşı kararlılıkla atılmış tarihi bir adımın bayramıdır. Ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos zaferinin yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor,saygılar sunuyorum.