Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN FIRIN DENETİMİ

Tarih  Tarih : 25 Ağustos 2017, 11:12

Belediye Başkanlığımız Zabıta müdürlüğümüz ekipleri ilimiz merkezinde yer alan 15 fırında denetim gerçekleştirdi.Zabıta müdürlüğü ekiplerimizce 5326 sayılı kabahatlar kanununa uymayan 3 fırın hakkında işlem yapıldığını dile getirdi.Konu hakkında bir açıklama yapan Zabıta Müdürü Sayın Serdar ÇOLAK '' ilimiz merkezinde yer alan ve uzun süredir ilgili yasalar çerçevesinde denetlemiş olduğumuz fırınlarımızda halkımızın sağlığını riske atan,gerekli belgeleri ve portör muayeneleri olamayan fırınların işletilmemesi konusunda hassasiyet göstererek herkesin gerekli kanun ve yasalar çerçevesinde yükümlülüklerini yerine getirmesini sağlamaktayız.Bundan sonra da buna müsade etmeyeceğimizi herkesin bilmesini isteriz.Yapmış olduğumuz denetimlerde bazı ihlallerde bulunan 3 fırın hakkında ilgili yasa gereği cezai işlem yapılmış olup yapmış olduğumuz cezai işlem ve tebligatlar neticesinde gerekli uygulamaları yerine getirmeyenlere daha ağır cezalar veya kapatma işlemi yapacağımızı da özellikle belirtmek istiyorum.'' açıklamasında bulundu.