Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

2.ULUSLARARASI MUTLULUK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Tarih  Tarih : 25 Ağustos 2017, 09:01

Belediye Başkanlığımızın destek ve katkıları ile Sinop Güç Birliği derneği öncülüğünde düzenlenen 2.Uluslararası Mutluluk festivali 8-9-10 Eylül tarihlerinde yapılacak. Sinop Mutluluk festivali bu yıl da birçok sanatçı,müzisyen ve akademisyeni konuk edecek.Uluslararası festivalin yurt dışından konukları Bulgaristan Şumnu Belediyesi Belediye Başkanı ve Belediye heyetiyle birlikte Şumnu Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve müzisyenlerden oluşan 30 kişilik bir misafir grubu da yer alıyor. Festival Tersane mevkii halk arasındaki adı ile Hamsi yolunda bulunan otopark alanında gerçekleştirilecek.Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL '' Sinop yıllardır her platformda adını Türkiye'nin yanı sıra Dünya'ya duyurmuş,en başta insanı,doğal güzellikleri ve tarihi yapısını ön planda tutarak uluslararası anlamda birçok etkinliğe ev sahipliği yapmış olup kültürel ve sosyal etkinlikler ile ilklere imza atmıştır.Sinop'a verilen en mutlu şehir ünvanı bu şehirde yaşayan çağdaş.modern ve eğitim seviyesi yüksek insanlarımızın ortak yaşama neler kattıklarının da bir göstergesidir.Mutlu insanlarımıza yakışır bir etkinlikle düzenlediğimiz Mutluluk festivali yine içinde ulusal anlamda ve uluslararası anlamda birçok sanatçı,akademisyen ve müzik topluluğunu bir araya getiriyor.Bu anlamda oldukça büyük önem taşıyan festivalimizde emeği geçen Güç Birliği derneği başkanı ve nezninde tüm üyelerine ve katkıları bulunan herkese teşekkür ederken tüm vatandaşlarımızı bu mutluluğun içinde yer alamaya davet ediyorum.''açıklamasında bulundu.