Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINDA SON DURUM

Tarih  Tarih : 03 Ağustos 2017, 09:22

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüzce Sıcak asfalt kaplama çalışmaları şehrin muhtelif bölgelerinde sürdürülüyor.Geçtiğimiz günlerde Ada Mahallesi ve Zeytinlik mahallesinde yapılan çalışmaların ardından 2 günlük süre ile sürdürülen çalışmalarda Gelincik mahallesi ve İncedayı mahallesinde çeşitli sokaklar sıcak asfalt ile kaplanarak hizmete sunuldu.Gelincik mahallesi 1001 nolu sokak ve Diyojen otel karşısında devam eden çalışmaların yanı sıra İncedayı mahallesinde 3 nolu sokak,Meteoroloji sokağın tamamı ve 9 nolu sokak sıcak asfalt ile kaplanarak hizmete sunuldu.Fen işleri ekiplerimiz yapılan çalışmaların yanı sıra birçok cadde ve sokakta yama çalışmalarını da hızla sürdürüyor.