Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

KARAKUMDA ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI.

Tarih  Tarih : 29 Temmuz 2017, 19:36

Bugün Karakum mevkii Nisi Göleti bölgesinde çalılıklarda başlayarak rüzgarın da etkisi ile ormanlık alana yayılan yangın Sinop Belediyesi İtfaiye ekipleri ile birlikte İlçe Belediye Başkanlıkları itfaiye ekipleri,Orman Bölge Müdürlüğü itfaiye ekipleri,Sinop Emniyet Müdürlüğü toma ekipleri ve Havaalanı itfaye ekipleri ile yapılan ortaklaşa müdahale ile kontrol altına alınarak söndürüldü.Belediye Başkanlığımız Destek Hizmetleri bünyesinde görev yapan su taşıyabilecek tüm araçlarında seferber edildiği ve izinde olan personelin geri çağırılarak görev alması sağlanarak tüm ekip ve ekipmanlar ile müdahale edilen yangının çıkış anından itibaren Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL yangın bölgesine de giderek incelemelerde bulundu ve bilgiler aldı.Henüz sebebi bilinmeyen yangının söndürülmesinde emeği geçen tüm ekiplere,kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken,bölgede yaşayan ve tehlike atlatan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizle böyle bir olayın bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.