Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Tarih  Tarih : 24 Temmuz 2017, 10:09

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Sayın ERGÜL mesajında ‘’ Meslek ilkelerine uygun olarak kişisel hak ve özgürlüklerine saygılı,demokratik kurallar çerçevesinde vatandaşlarımızın doğru,tarafsız haber alma hakkını sağlayan ve her türlü baskı ve tehdite göğüs gererek zor koşullarda görevlerini icra eden,sansüre karşı dik durarak düşüncelerini özgürce dile getiren basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramını kutluyor,çalışma hayatlarında sağlık,mutluluk ve başarılar diliyorum.’’açıklamasında bulundu.