Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL'ün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı.

Tarih  Tarih : 15 Temmuz 2017, 13:58

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir mesaj yayınladı.Sayın ERGÜL mesajında Türk Milletinin tarihi zaferlerine dikkat çekerek ülkemizi bölmek,parçalamak,içinden çıkılamayacak bir kargaşa ve kavga ortamına sokmak isteyenlerin bir kez daha ne kadar büyük bir yanlış içine düştüklerini ve Türk Milletinin o her zamanki birlik ve beraberlik duyguları ile tek yürek olarak her türlü terör örgütüne ve destekçilerine gereken dersi verdiğini kaydetti. Sayın ERGÜL sözlerine ‘’ Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önemle belirttiği üzere Milli Egemenliğin kayıtsız şartsız Milletin olduğunu ve bu irade ve egemenliğin dışında hiçbir kuvvetin içimize sızarak haince planlar içinde bizleri bölemeyeceğini ve yönetemeyeceğini bir kez daha gördük.Bu ülkede yaşayan her bireyin demokrasiye olan inancını ve demokrasiye ne denli sahip çıktığını bir kez daha gördük ve yaşadık.Bizleri ayakta tutan önce inancımız daha sonra vatan ve bayrağımız olduğunu asla unutmayarak hiçbir ayrımcılık,bölünme ve çatışma içine girmeden her türlü siyasi görüşten,dil,din,ırk gözetmeden sokaklara çıkarak ellerinde sadece Türk bayrağı taşıyarak haince planlanmış darbe girişimini savuşturan milletimize saygılarımı sunuyor,Cumhuriyet ,demokrasi ve egemenlik uğruna şehit düşen tüm şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyorum.