Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

DENİZLERDEYİZ DERNEĞİ BAŞKANI SAYIN TÜRKMEN SAYIN ERGÜL'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

DADD RALLİ KARADENİZ KAPSAMINDA İLİMİZE GELEN DENİZLERDEYİZ AMATÖR DENİZCİLER DERNEĞİ BAŞKANI SAYIN TÜRKMEN SAYIN ERGÜL'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Tarih  Tarih : 14 Temmuz 2017, 11:50

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği ( DADD ) üyeleri 03-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Karadeniz turu kapsamında Sinop limanına demir attılar.Karadan kültür gezileri kapsamında Türkiye'nin Karadeniz'ini gündeme getirmek, yatçıları Karadeniz'e düzenlenen gezilere getirmeyi özendirmek ve Turizme bir parça katkı sağlamak amacı ile düzenlenen gezi kapsamında Dernek başkanı Sayın Zafer TÜRKMEN,Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın İsmail TÜMER,Kubilay BAŞKONUŞ ile Sinop Karadeniz Yelken Kulübü Başkanı Sayın Oğuz ÖZCÜ ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Volkan GÜNEY Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL'ü makamında ziyaret ettiler.Ziyarette Sayın ERGÜL ilimizi ziyaret eden Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine Sinop hakkında bilgiler vererek yat turizminin önemine vurgu yaparak Belediye Başkanlığımızca projesi hazırlanan ve yapımı için gün saydığımız yat limanı projesi hakkında da bilgiler vererek görüş alışverişinde bulundu.Dernek Başkanı Sayın ÜRKMEZ projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yat limanı olduğu takdirde yat turizmi için yol çıkan herkesin Sinop'un önemli bir uğrak yeri olacağını ve dernek olarak gereken katkıyı sağlayacaklarının altını çizdi.Tuzla Viaporttan başlayan gezi Karadeniz sahili boyunca devam ederek yine Viaportta son bulacak.Gezi kapsamında Amasra Safranbolu'da,Sinop Erfelek ilçesinde ve Samsun'da kara gezileri de yer alacak.