Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANDI.

Tarih  Tarih : 12 Temmuz 2017, 09:07

Belediye Başkanlığımızca geçtiğimiz günlerde başlattığımız sıcak asfalt çalışmalarımız şehrin muhtelif bölgelerinde hızla devam ediyor.Özelikle yaz aylarında sıklıkla kullanılan ve ziyaretçilerin geçiş güzergahları olan bölgelerde ve doğalgaz çalışmaları dolayısı ile oldukça bozulan arter ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarımız hızla sürdürülüyor.Bugünlerde Gelincik Mahallesinden Korucuk köyü istikametine uzanan hiç asfalt olmayan bölgelerde ve Ada Mahallesinin yeni açılan ve tur güzergahlarında bulunan sokaklarında gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları ilerleyen günlerde yine şehrin muhtelif bölgelerinde sürdürülecek.Belediye Başkanlığımız bünyesinde yer alan sıcak asfalt plentinde üretilen sıcak asfalt cadde ve sokaklarımız ile buluşmaya devam ederek Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL'ün önemle belirtiği üzere 3 yıl içinde asfaltlanmayan hiçbir sokak ve cadde kalmayacak.