Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

HİZMET İÇİ EĞİTİMLER BAŞLADI.

Tarih  Tarih : 05 Temmuz 2017, 13:44

Belediye Başkanlığımızca hazırlanan ve Kuzey Anadolu Kalkınma ajansının 2017 yılı teknik destek programı kapsamında desteklenen İmar Mevzuatı,İtfaiye Mevzuatı ve Zabıta Mevzuatı ile ilgili konularda verilen hizmet içi eğitim projesi Belediye Başkanlığımıza bağlı ilgili birimlerde başladı.Özellikle oldukça önem taşıyan itfaiye uygulama eğitimleri İtfaiye müdürlüğümüzde görev yapan işçi ve memurlarımızın tamamımın katılımı ile gerçekleştirildi.Hizmet içi eğitim projesi Zabıta ve İmar mevzuatı konularında verilmeye devam ediliyor.