Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

2017 TVF PLAJ VOLEYBOLU KULÜPLER LİGİ SİNOP FİNAL ETABI

Tarih  Tarih : 03 Temmuz 2017, 09:54

TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi final etabı Sinop Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde Poyraz Spor Kulübü organizasyonu ile Kumkapı Plajında gerçekleştirildi.3 Gün Boyunca birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan Plaj Voleybolu final etabının klasman maçları ve erkekler ile bayanlar final maçları da bugün oynanarak kupalar sahiplerini buldu.Kupa finalini Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Sayın Barış KARADENİZ Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL,Erfelek Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer ŞİMŞEK ve Dikmen Belediye Başkanı Sayın Saim İSTANBULLU izleyerek maçlar sonunda gerçekleştirilen kupa töreninde final maçları sonunda dereceye giren takımlara kupalarını ve ödüllerini takdim ettiler.Gerçekleştirilen organizasyonda katkısı bulunan Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine,Poyraz Spor Kulübü Başkanı Sayın MURAT BOSTAN ve yönetimi ile tüm öğrencilerine,tüm sponsorlara ve federasyon çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.