Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLU OLSUN

Tarih  Tarih : 01 Temmuz 2017, 11:43

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BAKİ ERGÜL'ÜN DE KATILDIĞI 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI 91.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI KAPSAMINDA İSKELE MEYDANI ATATÜRK ANITI ÖNÜNE ÇELENK SUNUMU,SAYGI DURUŞU,İSTİKLAL MARŞIMIZIN OKUNMASI,GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİ HAKKINDA KONUŞMALARIN YAPILMALARININ ARDINDAN ORKAN -3 İSİMLİ GEZİ TEKNESİ İLE DENİZE AÇILARAK VATAN UĞRUNA HAYATLARINI KAYBEDEN ŞEHİTLERİMİZ ADINA DENİZE ÇELENK BIRAKILMASININ ARDINDAN SON BULDU.