Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

GELENEKSEL HELESA ETKİNLİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Tarih  Tarih : 19 Haziran 2017, 09:45

Belediye Başkanlığımız ve Sinop Hemşehrilik ve Dostluk derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz Geleneksel Helesa etkinliği oldukça geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.Tersane Mevkii Balıkçı parkı önünden başlayan Helesa etkinliği Uğur Mumcu meydanında son buldu.Geleneksel Helesa etkinliğimize Sinop Valisi Sayın Hasan İpek,Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül,Sinop Hemsehrilik ve Dostluk derneği Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.Her yıl olduğu gibi bu yıl da toplanan gelir Yardım Sevenler derneğine teslim edilerek yardıma muhtaç vatandaşlarımıza gönderildi.