Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

18 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ HER YIL DÜZENLEDİĞİMİZ HELESA GECESİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Tarih  Tarih : 15 Haziran 2017, 16:22

Belediye Başkanlığımız ve Sinop Hemşehrilik ve Dostluk derneği işbirliğinde her yıl düzenlediğimiz HELESA gecesi 18 Haziran 2017 pazar saat 21:30 da Tersane mevkii Balıkçılar parkları mevkiinde başlayacak.Örf ve adetlerimizi yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak,kalıcılığını sağlamak adına sembolik olarak düzenleyeceğimiz HELESA gecesinden elde edilen gelir Sinop Yardım Sevenler derneğine aktarılacak.Etkinlik Tersane mevkiin Balıkçılar parkları mevkiinde başlayarak tersane çarşısı,Bülent Ecevit caddesi,Uğur Mumcu meydanı,Gazi caddesi,Ormancı sokak,Dr Ahmet Örs caddesi üzerinden Belediye Başkanlığı önünde son bulacak. HELESA GECEMİZE TÜM VATANDAŞLARIMIZ VE SİNOP DOSTLARIMIZ DAVETLİDİR.